9 juli 2020

Mensen in Brussel: Lise Vanderputten

“Ik ben Lise Vanderputten en ben twintig jaar. Ik zit hier wat verder op kot, want ik kom oorspronkelijk uit een dorpje aan de taalgrens. Als het goed gaat, studeer ik dit jaar af aan de opleiding Hotelmanagement van de Erasmushogeschool Brussel. De komende maanden doe ik nog stage in het hotel The Domenican en dan moet ik alleen nog mijn eindwerk maken. Ik zei vroeger altijd gezegd dat ik in Brussel wou studeren omdat hier heel verschillende hotels zijn, maar ook heel verschillende gasten die er overnachten. Het is niet zo dat ik meteen van mijn studentenleven af zal zijn, want ik wil volgend jaar nog verder studeren. Na een schakeljaar zou ik een master Handelswetenschappen willen doen aan de KU Leuven. Ja, ik blijf in Brussel en in het hotelwezen. Wat ik precies wil gaan doen in dit domein weet ik nog niet helemaal, maar de voorbije jaren is het me wel duidelijk geworden dat dit is wat ik wil doen voor de rest van mijn leven.” (Opgetekend door Anaïs Deherder)