25 juni 2024

Mensen in Brussel: Eva Van Schelvergem

Ik ben Eva Van Schelvergem, ik ben 28 jaar en woon in Roosdaal. Vandaag ben ik in Brussel op zoek naar interieurtips, omdat ik zopas een huis heb gekocht. Ik neem even een dagje voor mezelf. Enkele leuke designwinkels bezoeken en straks gezellig iets gaan eten, soms heb je die tijd voor jezelf nodig. Zo kan ik even uitmaken hoe ik mijn huis ga inrichten, want dat is toch een grote stap. Ik ga voor een kleurrijk interieur, maar de juiste kleurcombinaties vinden is een uitdaging. Eén ding is zeker, beige is uitgesloten. Daarnet heb ik al enkele stalen verzameld voor mijn zetel. Hiervoor ben ik naar de Sofacompany geweest. Straks ga ik nog naar La Fabrika, dat schijnt een heel mooie winkel te zijn. Het is de winkel van interieurarchitecte Kelly Claessens. Zij doet mee aan het programma Blind Gekocht en had mij op het idee gebracht. Met alles wat ik vandaag ga verzamelen, maak ik een moodboard. Die stalen zijn daarvoor dus zeker handig.  
Ik heb werk bij private bank Degroof Petercam, waar ik insta voor interne en externe communicatie. Dat gaat van evenementen organiseren, over het beheer van sociale media tot de pers te woord staan. Dit doe ik met alle plezier. 
Straks keer ik terug naar Roosdaal en ga ik nog gezellig iets drinken met vrienden. Hopelijk kunnen zij mij helpen de knoop door te hakken, maar ik heb nog een lange weg te gaan tot mijn droomhuis.  
(Opgetekend door Wout De Rycke)