21 april 2024

Studenten RITCS en Erasmushogeschool brengen Warmste Week in beeld

Tijdens de Warmste week sloegen de opleidingen Journalistiek van de Erasmushogeschool Brussel en de bachelor Audio Visuele Kunsten van het RITCS de handen in elkaar. Studenten uit beide richtingen trokken op pad om reportages te maken over allerhande activiteiten die werden georganiseerd in het kader van De Warmste week.

Samen met de studenten Audio Visuele Kunsten van het RITCS volgden studenten Journalistiek van de Erasmushogeschool Brussel enkele lokale acties van de Warmste Week. De studenten oefenden zo allebei ‘hun’ deel van het reportersvak. Hieronder kan u kijken naar drie van de reportages.

Camille Mignolet trok met haar team naar Willebroek waar een Kayak For Life plaatsvond. Er werd 24 uur gepeddeld op de Hazewinkel. Blikvanger was een heuse sprintmarathon.

De Warmste Match
Ook voetbalclub OH Leuven mobiliseerde voor De Warmste Week. De Warmste Match tegen Club YLA zorgde voor een recordopkomst toeschouwers en een dito opbrengst. Catho De Rouck en twee cameraploegen maakten een sfeerreportage.

Tattoo for Charity
Marie Servais trok met haar ploeg naar Mechelen. Tattooshop Rebels&Rustlers organiseerde voor de Warmste Week de actie Tattoo for Charity, een betaal-wat-je-wil-actie.


Ook Keerbergen Schaatst kreeg een ploeg op bezoek. Daar brachten de studenten verslag over brachten de actie Geef een schaatsbeurt cadeau! in beeld