24 mei 2024

Net voor ze op stage vertrokken, kregen onze laatstejaars Journalistiek nog drie zware weken voor de kiezen. JP5 heet het project waarbij de studenten drie redacties vormden die elk een aantal print, online, audio- en videoreportages maakten. Tijdens een gelijkaardig project vorig academiejaar presteerden deze studenten heel goed, dus hadden ze de lat voor zichzelf hoog gelegd.


Uiteraard waren de studenten na drie weken behoorlijk uitgeput, maar ze leverden een heel mooi resultaat. Een deel van de reportages kun je zien in deze live uitzending die ze maakten aan het eind van de drie intensieve weken. Tussen de reportages door zie je luchtige grappige filmpjes die de studenten tussen al het werk door maakten.

De komende weken vind je op Erasmix ook het andere werk van de studenten, kom dus geregeld terug om een kijkje te nemen.