23 juli 2024

Mensen in Brussel: Rafik Lachiouech

Ik ben Rafik Lachiouech, een van de gezichten achter Anastasia, de broodjeszaak op het Bloemenhofplein. Tien jaar geleden hebben mijn broer en ik deze zaak overgenomen van mensen die we kenden. Het was een sprong in het diepe, maar we hebben er geen seconde spijt van gehad. Anastasia is onze trots en vreugde. Elke dag staan we klaar om heerlijke broodjes, smakelijke pasta’s en verfrissende drankjes te serveren aan iedereen die langskomt. Het voelt als een tweede thuis hier op het plein, met alle bekende gezichten en de gezellige sfeer. We hebben heel wat vaste klanten, ik denk dan aan buurtbewoners, studenten van de Erasmushogeschool of mensen die in de buurt werken.

Na tien  jaar zijn we trots op onze zaak. We hebben het altijd graag gedaan en zullen dat ook blijven doen. Dus, als je ooit trek hebt in een lekker broodje of gewoon zin hebt in een praatje, kom dan zeker langs bij Anastasia. We zijn er om je te verwelkomen met een glimlach en een heerlijke maaltijd.

(Opgetekend door Marjolein Velleman)