5 december 2023

Mensen in Brussel: Jonny Braun en Laura Schwarz

“Wij zijn Jonny Braun en Laura Schwarz. Ja, inderdaad, Braun en Schwarz, bruin en zwart. Het staat ook op onze brievenbus, dus wie weet denkt onze postbode dat we een mop aan het uithalen zijn.
We zijn hier in Brussel op reis. Twee dagen gaan we hier blijven, want we zijn aan het backpacken met een Interrail pass. Vorige week zijn we vertrokken in Augsburg, waar we wonen, naar Amsterdam. Dan hebben we een aantal steden gedaan in Nederland, voor we naar hier kwamen. Overmorgen trekken we door naar Frankrijk, we kijken vooral uit naar Parijs.
Brussel vinden we echt een leuke stad. Hier op de Grote Markt keken we even met verbazing rond, zo veel goud aan al de huizen. Alleen het weer is niet wat we gehoopt hadden, maar ja, dat hadden we wel kunnen verwachten van een vakantie in maart in België. We hebben een beetje schrik om te kijken naar het weer thuis. Stel je voor dat het daar warmer of zonniger is dan hier, dan zouden we toch een beetje teleurgesteld zijn. Maar daarom doen we dat gewoon niet. Een beetje genieten van het moment, leuk toch?” (𝗢𝗽𝗴𝗲𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗱𝗼𝗼𝗿 𝗘𝗺𝗶𝗲𝗹 𝗖𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿)